Download X-Rated: The Greatest Adult Movies of All Time

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

X-Rated: The Greatest Adult Movies of All Time

Evolucioni i kinemasë për të rritur përmes filmave më me ndikim në histori, një rrugëtim që nis në vitet 1970 dhe përfundon në ditët e sotme. Një analizë e thellë e suksesit të filmave erotikë më prestigjioz, ndikimi i tyre në industri dhe shoqëri, dhe ndikimi i tyre në kinema dhe kulturën bashkëkohore.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *