Download Who Are You People

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Who Are You People

Pas përpjekjes dhe dështimit për të joshur mësuesin e saj, 16-vjeçarja Alex ikën nga shkolla e saj me konvikt. Përpjekja për të kërkuar babain biologjik nëna e saj e ka mbajtur gjithmonë të fshehur prej saj.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, MISTER
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *