Download Undercover Wedding Crashers AKA Operación Camarón

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Undercover Wedding Crashers AKA Operación Camarón

Sebas me pamje të lezetshme është një muzikant çuditërisht i mirë klasik. Ai është gjithashtu një i panjohur plotësisht në botën e krimit dhe si një i ri në forcat e policisë, gjë që e bën atë njeriun e përsosur për një mision të rrezikshëm: të hyjë në fshehtësi si një lojtar i tastierës për “Los Lolos”, një grup i lezetshëm flamenco-trap. , të cilët janë punësuar për të luajtur në dasmën e vajzës së një bosi mafioz lokal ku do të marrë pjesë një trafikant i madh droge. Sebas është i prirur të marrë përsipër misionin, pa e ditur se ai do të dalë edhe më i lezetshëm se Lolo, këngëtari kryesor i grupit, dhe do të dashurohet me motrën e tij, Luci. Tani Sebas do të përballet me një zgjedhje të vështirë: të qëndrojë besnik ndaj miqve të tij të rinj ose të përfundojë misionin e tij policor.

By:
Posted on:
Rate:R
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *