Zombie Detective

Kim Moo-Young ka qenë një zombie për 2 vitet e fundit. Për të mbijetuar, ai ka imituar sjelljet e njerëzve në një fshat. Më pas niset për në qytet. Atje, Kim Moo-Young hap një zyrë për të punuar si detektiv privat. Ai nuk mban mend asgjë para se të bëhej mumje. Ai lufton për të jetuar me njerëzit dhe për të rifituar kujtesën e tij të kaluar. Ndërkohë, Kong Sun-Ji dikur ishte shkrimtar i një programi ankesash për çështjet aktuale. Dëshmitarja në një rast, në të cilën ishte duke punuar, është sulmuar nga një burrë i panjohur. Për shkak të kësaj, ajo la punën e saj. Ajo përfshihet me Kim Moo-Young dhe merr një pozicion me kohë të pjesshme në zyrën e tij private të detektivit.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 60 Min
Country:
Release:
Last Air Date:27 Oct 2020
Number Of Episode:12
Network:,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *