Yellowjackets

Kjo histori epike e mbijetesës në pjesë të barabarta, horror psikologjik dhe dramë e moshës madhore tregon sagën e një ekipi futbollistësh të talentuar të egër të shkollave të mesme që bëhen të mbijetuarat (pa)fat të një përplasjeje avioni thellë në shkretëtirën e largët veriore. Seriali tregon prejardhjen e tyre nga një ekip i ndërlikuar por i lulëzuar në klane të egra, ndërsa gjurmon gjithashtu jetën që ata janë përpjekur të bashkojnë gati 25 vjet më vonë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, MISTER
Year:
Duration: 57 Min
Country:
Release:
Last Air Date:14 May 2023
Number Of Episode:19
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *