skDntcucT92NslUhJxuj68Uuqyr

YABANI

Tregon historinë e një fëmije që u rrëmbye nga një familje me rrënjë të thella dhe ra në rrugë, dhe përpjekjen e tij për të rikthyer veten pasi vite më vonë u kthye në shtëpinë e tij.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Duration: 120 Min
Country:
Release:
Last Air Date:26 Sep 2023
Number Of Episode:4
Network:

3 thoughts on “YABANI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *