Wolf

DI Jack Caffery është një i ri në kërkim të vetes. I fiksuar pas fqinjit që ai beson se vrau vëllain e tij 10-vjeçar në vitet ’90, Jack e gjen veten duke u përpjekur të korrigjojë gabimet e të tjerëve – por me çfarë çmimi? Në një shtëpi të izoluar në Monmouthshire, familja e pasur Anchor-Ferrers e gjen veten viktima të lojërave mizore të një psikopati, të bllokuar dhe të terrorizuar. Kur dy rrëfimet përplasen, është një garë emocionuese, thumbuese dhe thellësisht shqetësuese me kohën.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, THRILLER
Year:
Release:
Last Air Date:15 Aug 2023
Number Of Episode:6
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *