Welcome to Eden

Një grup të rinjsh në moshë madhore marrin pjesë në një festë në një ishull të largët, por parajsa joshëse që ata gjejnë duke i pritur mban sekrete dhe gracka të rrezikshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *