Welcome to Eden Season 2

A je i gezuar? Me këtë pyetje Zoa dhe katër të rinj të tjerë atraktivë, mjaft aktivë në rrjetet sociale, janë të ftuar në festën më ekskluzive në histori në një ishull sekret, organizuar nga marka e një pije të re. Ajo që fillon si një udhëtim emocionues së shpejti do të bëhet udhëtimi i jetës. Por parajsa nuk është në të vërtetë ajo që duket – Mirë se vini në Eden.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 41 Min
Country:
Release:
Last Air Date:21 Apr 2023
Number Of Episode:16
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *