War of the Worlds

Kur astronomët zbulojnë një transmetim nga një galaktikë tjetër, është provë përfundimtare e jetës inteligjente jashtëtokësore. Popullsia e botës pret për kontakt të mëtejshëm me frymëmarrje të ngurtësuar. Ata nuk duhet të presin gjatë. Brenda pak ditësh, njerëzimi është zhdukur vetëm nga një sulm shkatërrues; xhepat e njerëzimit kanë mbetur në një botë të shkretë të frikshme. Ndërsa alienët gjuajnë dhe vrasin ata që kanë mbetur gjallë, të mbijetuarit bëjnë një pyetje djegëse – kush janë këta sulmues dhe pse janë të prirur për shkatërrimin tonë?

By:
Posted on:
Year:
Duration: 47 Min
Country:
Release:
Last Air Date:26 Sep 2022
Number Of Episode:24
Network:

2 thoughts on “War of the Worlds”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *