Unseen

Një pastruese shtëpie kërkon dëshpërimisht për burrin e saj ndërsa një sindikatë e frikshme kriminale gërmon tragjeditë e së kaluarës dhe përfundimisht e shtyn atë drejt dhunës.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:29 Mar 2023
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *