Under the Dome

Një qytet i vogël izolohet papritur dhe në mënyrë të pashpjegueshme nga pjesa tjetër e botës nga një kube e madhe transparente. Ndërsa forcat ushtarake, qeveria dhe media të pozicionuara jashtë kësaj pengese përreth përpiqen ta thyejnë atë, një grup i vogël njerëzish brenda përpiqen të kuptojnë se çfarë është kupola, nga erdhi dhe kur (dhe nëse) do të shkojë. larg.

13 thoughts on “Under the Dome”

  1. Te dyja sezonet qe kan ngelur hidhen kete jave neser ose pasneser eshte gati sezoni i dyt ndersa i treti nga e shtuna djela ju faleminderit

  1. OK O SHOK SHIKIM TE KENDSHEM CA THEM UN TANI SE SO ME PULT AJO TI BEJM DIREKT SE KA PUN PERKETHIMI NGARKIMI HEDHJA TEK FAQJA PLUS E LASH PLAN DYTE KETE SE ISHIN FILMAT E RINJ QE KAM HEDHUR DHE X KY SERIAL PRISTE PUNA SE ESHTE I VJETER NUK ESHTE SE ESHTE I RI DHE SPRISTE PUNA DUHET PATJETER ME U HEDH
   JA KU E KE QNS NUK BESON SE E KEMI MBARUAR DHE JEMI PROCES NGARKIMI SE JAN DHE SERIALE DHE FILMA TE TJERE
   KE FOTON POSHT
   https://filma365.net/wp-content/uploads/2023/05/UNDER-THE-DOME.png

  1. o vlla qe mos ju genjej te djelen jan te dy sezonet gati sezonin e dyt e kam gati e kam ngarkuar vetem per tu hedhur te faqja po ngaqe po merrem me perkethime te disa serialeve te tjera dhe filmave do ta shty per te djelen hedhjen e ketij seriali faleminderit respekte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *