Under the Dome Season 2

Një qytet i vogël izolohet papritur dhe në mënyrë të pashpjegueshme nga pjesa tjetër e botës nga një kube e madhe transparente. Ndërsa forcat ushtarake, qeveria dhe media të pozicionuara jashtë kësaj pengese përreth përpiqen ta thyejnë atë, një grup i vogël njerëzish brenda përpiqen të kuptojnë se çfarë është kupola, nga erdhi dhe kur (dhe nëse) do të shkojë. larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *