Turn of the Tide

Kur një varkë e ngarkuar me kokainë fundoset në ishullin e tij të lindjes, Eduardo sheh një mundësi të rrezikshme, por emocionuese për të fituar para dhe për të përmbushur ëndrrat e pamundura.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:26 May 2023
Number Of Episode:7
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *