True Lies

E tronditur kur zbuloi se bashkëshorti i saj i butë dhe i papërsëritshëm konsulent kompjuteri është një spiun i aftë ndërkombëtar, një amvise e paplotësuar periferike shtyhet në një jetë me rrezik dhe aventurë kur ajo rekrutohet për të punuar së bashku me të për të shpëtuar botën, ndërsa ata përpiqen të rigjallërojnë martesën e tyre pa pasion.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:3 May 2023
Number Of Episode:13
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *