Treason

Adam Lawrence u trajnua dhe u kujdes nga MI6; karriera e tij duket e vendosur. Kur e kaluara e kap atë në formën e Kara, një spiune rus me të cilën ndan një të kaluar të ndërlikuar, ai detyrohet të vërë në dyshim gjithçka dhe këdo në jetën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *