Transatlantic

Dy amerikanë dhe aleatët e tyre formojnë një operacion shpëtimi në vitin 1940 në Marsejë për të ndihmuar artistët, shkrimtarët dhe refugjatët e tjerë që ikin nga Evropa gjatë Luftës së Dytë Botërore.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, LUFT, POLITIK
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:7 Apr 2023
Number Of Episode:7
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *