Three Pines

Kryeinspektori Armand Gamache dhe ekipi i tij hetojnë një seri vrasjesh hutuese, në fshatin në dukje idilik të Three Pines dhe zbulojnë sekretet e varrosura të banorëve të tij eksentrikë. Në këtë proces, Gamache detyrohet të përballet me sekretet e tij të varrosura. Bazuar në romanet e Louise Penny.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:22 Dec 2022
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *