uZJGMFgE1Q9xpncVAu1G3Vce4nP

The Worst of Evil

I vendosur në vitet 1980, një burrë dhe një grua, të dy detektivë, depërtojnë në një organizatë masive kriminale përgjegjëse për tregtinë e paligjshme të drogës midis Koresë, Kinës dhe Japonisë.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:11 Oct 2023
Number Of Episode:12
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *