The Winter King

Në shekullin e pestë, shumë kohë përpara se Britania të bashkohej, në një tokë brutale të fraksioneve dhe fiseve ndërluftuese ku jetët shpesh ishin të ikura, Arthur Pendragon evoluon nga i dëbuar në luftëtar dhe udhëheqës legjendar.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Last Air Date:1 Jan 1970
Number Of Episode:10
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *