The Winchesters

Një histori dashurie epike e patreguar e Gjonit dhe Marisë se si ata jo vetëm shpëtuan dashurinë e tyre, por edhe gjithë botën.

2 thoughts on “The Winchesters”

    1. 7 KA DAL DO HIDHET NE FAQE NDERSA EPISODET E TJERA SA TE DALIN DO HIDHEN TE FAQJA NUK KAN DATA FIKSE PER KET SERIAL KUR DO HIDHEN EPISODET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *