The Wheel of Time

E vendosur në një botë të lartë fantazie ku ekziston magjia, por vetëm disa mund ta përdorin atë, një grua e quajtur Moiraine kryqëzon rrugët me pesë të rinj dhe të reja. Kjo ndez një udhëtim të rrezikshëm, që përfshin botën. Bazuar në serinë e librave të Robert Jordan.

Ndiqeni Moiraine, një anëtare e organizatës në hije dhe me ndikim vetëm femra të quajtur “Aes Sedai”, ndërsa ajo nis një udhëtim të rrezikshëm, që përfshin botën me pesë të rinj dhe të reja. Moiraine beson se njëri prej tyre mund të jetë rimishërimi i një individi tepër të fuqishëm, për të cilin profecitë thonë se ose do ta shpëtojë njerëzimin ose do ta shkatërrojë atë.

By:
Posted on:
Year: , ,
Duration: 56 Min
Country:
Release:
Last Air Date:7 Sep 2023
Number Of Episode:21
Network:
Director:

2 thoughts on “The Wheel of Time”

  1. Pershendetje a mund te perktheni the postoni serialet Fear the Walking Dead ,. The Walking Dead:
    World Beyond ,. The Walking Dead: Dead City, .The Walking Dead:Daryl Dixon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *