The Walking Dead: Dead City

Maggie dhe Negan udhëtojnë në Manhatanin post-apokaliptik – shumë kohë më parë të shkëputur nga kontinenti. Qyteti i shkatërruar është i mbushur me të vdekur dhe banorë që e kanë bërë atë një botë plot anarki, rrezik, bukuri dhe terror.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:1 Jan 1970
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *