The Walking Dead: Daryl Dixon

Daryl del në breg në Francë dhe përpiqet të kuptojë se si arriti atje dhe pse. Seriali ndjek udhëtimin e tij nëpër një Francë të thyer, por elastike, ndërsa ai shpreson të gjejë një mënyrë për t’u kthyer në shtëpi. Megjithatë, ndërsa bën udhëtimin, lidhjet që ai krijon gjatë rrugës e komplikojnë planin e tij përfundimtar.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:17 Sep 2023
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *