The Secret Romantic Guesthouse

Seriali flet për një incident që ndodh kur pronarët e konviktit të quajtur ‘Guest Summer Palace’, i cili thyen stereotipet, dhe konvikte me sekrete mblidhen për të gjetur Lee Seol-in i cili u zhduk 13 vjet më parë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Year:
Duration: 60 Min
Country:
Release:
Last Air Date:16 May 2023
Number Of Episode:18
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *