The Santa Clauses

Scott Calvin është gati të mbushë 65 vjeç dhe, duke kuptuar se nuk mund të jetë Babagjyshi përgjithmonë, vendos të gjejë një zëvendësues të përshtatshëm, ndërsa përgatit familjen e tij për një aventurë të re në jetën në jug të polit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *