The Originals Season 1

Një familje vampirësh mijëra-vjeçarë të etur për pushtet, kërkojn të rimarrë qytetin që ata ndërtuan dhe të dominojë të gjithë ata që i kanë bërë keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *