The Man in the High Castle Season 3

Në një Amerikë distopike të dominuar nga Gjermania naziste dhe Japonia Perandorake, një grua e re zbulon një film misterioz që mund të mbajë çelësin për rrëzimin e regjimeve totalitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *