The Legend of Vox Machina

Pasi shpëtoi mbretërinë nga e keqja dhe shkatërrimi në duart e çiftit më të frikshëm të fuqisë në Exandria, Vox Machina përballet me shpëtimin e botës edhe një herë – këtë herë, nga një grup i keq dragonjsh të njohur si Chroma Conclave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *