The Legend of Vox Machina Season 2

Ata janë të turpshëm, ata janë të rremë, ata janë të papërshtatshëm të kthyer në mercenarë me qira. Vox Machina është më i interesuar për paratë e lehta dhe pijet e lira se sa për të mbrojtur realisht mbretërinë. Por kur mbretëria kërcënohet nga e keqja, kjo ekuipazh i zhurmshëm kupton se ata janë të vetmit të aftë për të rivendosur drejtësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *