b31zFi0ZocmaxxuPCAGxEA6uxGn

The Killing Vote

Njerëzit janë të zënë duke parë ekranin. Shfaqet personi që mban një maskë misterioze të ashtuquajtur ‘Gaetal’ dhe fillon Vota Vrasëse.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, MISTER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:7 Sep 2023
Number Of Episode:12
Network:
Director:

3 thoughts on “The Killing Vote”

      1. Faleminderit per pergjigjen dhe punen tuaj.Serialet koreane jane te njohura ne te gjithe boten dhe jane fantastike.
        Jeni me te miret.Suksese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *