jJtOpfgV4iPu9RtxllHwZgn9dqI

The Irrational

Alec Mercer është një profesor me famë botërore i psikologjisë së sjelljes me një pasqyrë unike në natyrën njerëzore, i cili ia jep ekspertizën e tij një sërë çështjesh me rrezikshmëri të lartë që përfshijnë qeveritë, korporatat dhe zbatimin e ligjit. Megjithatë, ai takon ndeshjen e tij në një femër të dyshuar për terror në familje, e cila e kthen botën e tij përmbys.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, THRILLER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:23 Oct 2023
Number Of Episode:10
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *