The Idol

Pasi një krizë nervore prishi turneun e fundit të Jocelyn, ajo është e vendosur të pretendojë statusin e saj të ligjshëm si ylli më i madh dhe më seksi i popit në Amerikë. Pasionet e saj ringjallen nga Tedros, një impresario i klubit të natës me një të kaluar të ndyrë. A do ta çojë zgjimi i saj romantik në lartësi të reja të lavdishme apo në thellësitë më të thella dhe më të errëta të shpirtit të saj?

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:11 Jun 2023
Number Of Episode:24
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *