The Fiery Priest

Një dramë rreth një prifti katolik me probleme të menaxhimit të zemërimit dhe një detektivi nga Stacioni i Policisë Gudem që takohen gjatë hetimit të tyre të përbashkët për vrasjen e një prifti të moshuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *