The Changeling

Historia e dashurisë së Apollonit dhe Emës është një përrallë – derisa Ema të zhduket në mënyrë misterioze. I larguar, Apollo e gjen veten në një odise që sfidon vdekjen përmes një qyteti të Nju Jorkut që ai nuk e dinte se ekzistonte.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:14 Sep 2023
Number Of Episode:8
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *