The Book of Boba Fett

Gjuetari legjendar i dhuratave Boba Fett dhe mercenari Fennec Shand duhet të lundrojnë në botën e krimit të galaktikës kur të kthehen në rërën e Tatooine për të vendosur pretendimin e tyre në territorin e sunduar dikur nga Jabba Hutt dhe sindikata e tij e krimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *