The Big Door Prize

Një qytet i vogël ndryshon përgjithmonë kur shfaqet një makinë misterioze, që premton të zbulojë potencialin e vërtetë të të gjithëve. Së shpejti banorët fillojnë të ndryshojnë vendet e punës, të rimendojnë marrëdhëniet dhe të vënë në dyshim besimet e vjetra – të gjitha në kërkim të një të ardhmeje më të mirë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI, SCI-FI
Year:
Duration: 35 Min
Country:
Release:
Last Air Date:16 May 2023
Number Of Episode:10
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *