The Ark

100 vjet në të ardhmen, misionet e kolonizimit planetar kanë filluar si një domosdoshmëri për të ndihmuar në sigurimin e mbijetesës së racës njerëzore. I pari nga këto misione në një anije kozmike të njohur si Ark One ndeshet me një ngjarje katastrofike që shkakton shkatërrim masiv dhe humbje jetësh. Me më shumë se një vit të mbetur përpara arritjes së planetit të tyre të synuar, mungesës së furnizimeve të qëndrueshme për jetën dhe humbjes së lidershipit, ekuipazhi i mbetur duhet të bëhet versioni më i mirë i vetes për të qëndruar në kurs dhe për të mbijetuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *