Stealer: The Treasure Keeper

Një dramë komike aksioni në të cilën një hajdut i fshehtë i pasurive kulturore ‘Skunk’ dhe një ekip jozyrtar i rikuperimit të aseteve kulturore ‘Karma’ bashkohen kundër atyre që nuk mund të gjykohen nga ligji.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 70 Min
Country:
Release:
Last Air Date:4 May 2023
Number Of Episode:12
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *