Star Wars: Andor

Historia e rebelimit në rritje kundër Perandorisë dhe si u përfshinë njerëzit dhe planetët. Në një epokë të mbushur me rrezik, mashtrim dhe intriga, Cassian Andor hyn në rrugën që është e destinuar ta kthejë atë në një hero rebel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *