Spy Ops

Operativët e inteligjencës nga MI6 deri te CIA ndajnë histori të brendshme të artizanatit spiun, fushatave të Luftës së Ftohtë dhe grushteve të shtetit të kryera nga agjentë të fshehtë.

By:
Posted on:
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:8 Sep 2023
Number Of Episode:8
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *