Snowdrop

Një histori e dëshpëruar dashurie mes Young-ro-së, një studente rinore në vitin e parë, dhe Soo-ho-s, një prestigjioze, por misterioze e diplomuar në universitet, e cila një ditë hidhet në dhomën e saj, në një konvikt universiteti për femra, e mbuluar në gjak nga ikja e një të rrezikshme. situatë. Megjithë mbikëqyrjen e rreptë, ajo e ndihmon atë në fshehjen dhe shërimin, gjë që zhvillon marrëdhënien e tyre që shkon kundër epokës tragjike të vitit 1987 në Seul.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, LUFT, POLITIK, Soap
Year:
Duration: 86 Min
Country:
Release:
Last Air Date:30 Jan 2022
Number Of Episode:16
Network:
Director:

2 thoughts on “Snowdrop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *