Severance

Mark drejton një ekip punonjësish zyre, kujtimet e të cilëve janë ndarë në mënyrë kirurgjikale midis punës dhe jetës së tyre personale. Kur një koleg misterioz shfaqet jashtë punës, ai fillon një udhëtim për të zbuluar të vërtetën rreth punës së tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *