Secret Invasion

Nick Fury dhe Talos zbulojnë një grup Skrull-sh që ndryshojnë formën, të cilët kanë depërtuar në Tokë prej vitesh.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 55 Min
Country:
Release:
Last Air Date:21 Jun 2023
Number Of Episode:6
Network:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *