vrkg3Ozd88b1mMpMXPNDJJqdYub

Scrublands

Në një qytet të vogël, një prift hap zjarr ndaj kongregacionit të tij, duke vrarë pesë famullisë. Një vit më vonë, një gazetar mbërrin për të hetuar tragjedinë dhe pasi gërmon nën sipërfaqe e gjen veten në një garë jetë-vdekje për të zbuluar të vërtetën.

By:
Posted on:
Genre: KRIM, THRILLER
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:16 Nov 2023
Number Of Episode:4
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *