Scoop

Vrasja tronditëse e një gazetareje fut një gazetare kryesore të krimit në një lidhje policie, mediash dhe nëntokës së Mumbait, ndërsa ajo lufton për drejtësi.

By:
Posted on:
Genre: BIOGRAFI, DRAM, KRIM
Year:
Duration: 58 Min
Country:
Release:
Last Air Date:2 Jun 2023
Number Of Episode:6
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *