School of Lies

Një djalë i ri 12-vjeçar, i cili zhduket nga një shkollë private me konvikt, RISE, dhe mënyra se si efekti i mëvonshëm domino që shkakton ai, është po aq kompleks sa edhe i thjeshtë.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, MISTER
Year:
Duration: 36 Min
Country:
Release:
Last Air Date:2 Jun 2023
Number Of Episode:8
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *