ngAgkMrVQyBhiuhIK3zg1tmravS

Safir

Gülsoys, një nga familjet kryesore të Kapadokisë, u mblodhën pasi Ateş u kthye nga Amerika. Ateş nuk u përkul para autoritetit dërrmues të gjyshit të tij Ömer dhe u largua nga shtëpia. Pas shumë vitesh, me kërkesë të nënës së tij Gülfem, ai u kthye në shtëpinë e tij me vëllezërit e tij Yaman dhe Okan për të marrë përsipër dhe zgjeruar biznesin familjar nga gjyshi i tij. Tani është koha për t’u bashkuar për Ateş, Yaman dhe Okan. Pas kthimit të vëllait të tij, Yaman vendos t’i propozojë të dashurit të tij Feraye. Kur Yaman ishte fëmijë, ai bleu fshehurazi unazën e trashëgimisë familjare Sapphire nga nëna e tij dhe i propozoi Feraye. Teksa Feraye dhe Yaman po numërojnë ditët për t’u martuar, duke rrëfyer dashurinë e tyre të madhe duke rrezikuar gjithçka, një tragjedi prish të gjitha ekuilibrat. Feraye dhe Yaman janë gati të humbasin në rrugë të rrezikshme plot dashuri, pasion, hakmarrje dhe tirani. Ateş do të fitojë armiq të rinj dhe do të përballet me vëllezërit e tij me vendimet radikale që ai merr për të mbrojtur të gjithë ata që do dhe familjen e tij.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Year:
Country:
Release:
Last Air Date:25 Sep 2023
Number Of Episode:4
Network:
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *