Rise of Empires Ottoman

Sulltan Osmani Mehmeti II zhvillon një fushatë epike për të marrë kryeqytetin bizantin të Kostandinopojës dhe formëson rrjedhën e historisë për shekuj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *