Reborn Rich

Pas dhjetë vjetësh, një punonjës besnik akuzohet për përvetësim, më pas vritet nga punëdhënësit e tij, vetëm për t’u rilindur si djali i tyre më i vogël, me dëshirën për hakmarrje që drejton marrjen e tij armiqësore. bazuar në një roman hit.

By:
Posted on:
Year:
Duration: 70 Min
Country:
Release:
Last Air Date:25 Dec 2022
Number Of Episode:16
Network:,

1 thoughts on “Reborn Rich”

  1. DRAM Reborn Rich
    Sharer
    Tweet
    Pse nuk janë serit e ke ti filmi e kam parë deri ke episodi 5 dhe tashi nuk me dalin episodet e tjera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *